CATERING
Catering & selskapsmeny
Bestillingsfrister
Vi setter pris på å få inn bestilling i god tid, slik at vi kan etterkomme Deres ønsker. Ønsker dere å snakke med noen om Deres bestilling er det lurt å ringe på forhånd – helst på formiddagen.
Juleselskap
Oppdekking med duk
30,- pr pers
- Juletallerken349,-/399,-
liten/stor
- Ribbetallerken399,-
- Pinnekjøtttallerken429,-
- Lutefisktallerken439.-
- Julemeny499,-/549,-
Liten/stor juletallerken, dessert, kaffe


Tapas
Bestilles minst 1 dag i forveien.
Minimumsbestilling til 10 personer.
- Tapas 1365,-
Villreker m/chilisaus, bacondadler, fylte oliven, tortillalefse m/ørret og snøfrisk, kjøttboller m/tomatsaus, kyllingvinger m/barbequesaus, potetsalat, tomatsalat, pastasalat m/pesto, grønn salat, focaccia m/aïoli
- Tapas 2399,-
Villreker m/chilisaus, bacondadler, spareribs m/barbequesaus, tomatsalat, grønn salat, pastasalat m/pesto, serranoskinke, Queso Manchego, kyllingvinger m/barbequesaus, saltkokte poteter, kjøttboller m/tomatsaus, focaccia m/aïoli
Varme retter
Tillegg ved bestilling av Tapas
Bestilles minst 1 dag i forveien.
Minimumsbestilling til 10 personer.
- Scampi i hvitløkssmør55,-
~ 3 stk per person
- Løkringer m/chilisaus35,-
~ 3 stk per person
- Spanske kjøttboller m/tomatsaus45,-
~ 3 stk per person
- Kyllingvinger40,-
~ 3-4 stk per person
- Asparges m/serranoskinke40,-
~ 2 stk per person
- Rosmarinstekte poteter35,-
~ 100g per person
- Spareribs m/barbequesaus45,-
~ 50g per person


Kalde retter
Tillegg ved bestilling av Tapas
Bestilles minst 1 dag i forveien.
Minimumsbestilling til 10 personer.
- Serranoskinke m/parmesan70,-
~ 30g per person
- Queso Manchego61,-
~ 40g per person
- Foccaccia m/aïoli50,-
~ 1 stk per person
- Gresk salat36,-
- Tomatsalat45,-
- Eget valg55,- / 49,-
pr. stk.
Snitter
Bestilles minst 1 dag i forveien.
Minimumsbestilling til 10 personer.
- 5 snitter260,- / 245,-
Røkt ørret, reker, roastbiff, karbonade og kalkunfilet.
- Smørbrødfra 85,-
- Minnesamværfra 335,-
Oppdekning av bord med duk, blomster, servietter, glass, kopper og kakesett. 4 snitter, 1 porsjon kake og kaffe per person.
- Rundstykkerfra 39,-
- Lunsjtallerken 1210,- / 196,-
Roastbeef, røkt ørret, eggerøre, salat, potetsalat, kalkunfilet, brød og smør
- Lunsjtallerken 2225,- / 210,-
Serranoskinke, røkt ørret, reker, eggerøre kalkunfilet, salat, waldorfsalat, brød og smør
- Spesielle anledninger225,- / 210,-
Ønsker dere spesielle retter kan det ordnes på en hvilken som helst ukedag. Gi oss bare litt tid til å skaffe råvarer og kalkulere en fornuftig pris til dere.


Forretter
Bestilles minst 1 dag i forveien.
Minimumsbestilling til 10 personer.
Priser: Redningen / Take-away
- Jordskokksuppe110,-
- Rekecocktail99,-
m/brød
- Gravlaks96,-
m/sennepssaus
- Røkt ørretpaté86,-
m/basilikumsaus
- Argentinske villreker195,-
m/asparges, ruccula og pinjekjerner
- Serranoskinke135,-
m/melon
- Kamskjell195,-
m/asparges, ruccula og pinjekjerner
Hovedretter
Bestilles minst 1 dag i forveien.
Minimumsbestilling til 10 personer.
Priser: Take-away
- Skinkestek295,-
- Kalvestek315,-
- Lammestek305,-
- Marinert kalkunfilet285,-
- Rundstykkerfra 39,-
- Reinsdyrstek340,-
- Helstekt svinefilet320,-
- Andebryst385,-
- Helstekt okse indrefilet440,-
- Hjortefilet410,-
- Biff stroganoff285,-
m/ris eller poteter salat, brød og smør (2 ganger servering)
- Viltgryte320,-
m/ris eller poteter (2 ganger servering)
- Salt kjøtt erter og flesk295,-
(2 ganger servering)


Dessert
Priser: Take-away
- Karamellpudding109,- / 102,-
m/krem og karamellsaus
- Panna cotta120,-
m/bærcoulis
- Sjokoladefondant m/vaniljeis128,-
m/bærcoulis
- Crème Brûlée128,-
m/bærcoulis
- Vaniljeis126,-
m/krem, bjørnebær og eggelikør
Festmeny
A la carte
- Argentinske villreker + Andebryst560,-
m/grønnsaker, stekte poteter og sjysaus
Panna cotta m/bærcoulis
- Røkelakspaté + Helstekt okse indrefilet595,-
m/valgfri saus, sesongens grønnsaker og stekte poteter
Sjokoladefondant m/vaniljeis
- Melon + serranoskinke + Helstekt svin indrefilet555,-
m/soppsaus, sesongens grønnsaker og amandinepoteter
Crème Brûlée
- Jordskokksuppe + Helstekt hjort indrefilet560,-
m/sesongens grønnsaker, fløtesaus og stekte poteter
Panna cotta m/bærcoulis

Kokkens Utvalgte
Gjestefavoritter
Disse rettene er håndplukket av vår kjøkkensjef og er elsket av våre gjester. Hver rett er laget med nøye utvalgte ingredienser for en uforglemmelig smaksopplevelse.

- BEEF burger245,-

- Scampi med asparges215,-

- Spareribs 250gr/500gr299,-/499,-