CATERING

Catering & selskapsmeny

Bestillingsfrister

Vi setter pris på å få inn bestilling i god tid, slik at vi kan etterkomme Deres ønsker. Ønsker dere å snakke med noen om Deres bestilling er det lurt å ringe på forhånd – helst på formiddagen.

Juleselskap

Oppdekking med duk
30,- pr pers

  • Juletallerken349,-/399,-

liten/stor

  • Ribbetallerken399,-
  • Pinnekjøtttallerken429,-
  • Lutefisktallerken439.-
  • Julemeny499,-/549,-

Liten/stor juletallerken, dessert, kaffe

julemeny
tapas2

Tapas

Bestilles minst 1 dag i forveien.
Minimumsbestilling til 10 personer.

  • Tapas 1365,-

Villreker m/chilisaus, bacondadler, fylte oliven, tortillalefse m/ørret og snøfrisk, kjøttboller m/tomatsaus, kyllingvinger m/barbequesaus, potetsalat, tomatsalat, pastasalat m/pesto, grønn salat, focaccia m/aïoli

  • Tapas 2399,-

Villreker m/chilisaus, bacondadler, spareribs m/barbequesaus, tomatsalat, grønn salat, pastasalat m/pesto, serranoskinke, Queso Manchego, kyllingvinger m/barbequesaus, saltkokte poteter, kjøttboller m/tomatsaus, focaccia m/aïoli

Varme retter

Tillegg ved bestilling av  Tapas
Bestilles minst 1 dag i forveien.
Minimumsbestilling til 10 personer.

  • Scampi i hvitløkssmør55,-

~ 3 stk per person

  • Løkringer m/chilisaus35,-

~ 3 stk per person

  • Spanske kjøttboller m/tomatsaus45,-

~ 3 stk per person

  • Kyllingvinger40,-

~ 3-4 stk per person

  • Asparges m/serranoskinke40,-

~ 2 stk per person

  • Rosmarinstekte poteter35,-

~ 100g per person

  • Spareribs m/barbequesaus45,-

~ 50g per person

Meny-04
Catering-23

Kalde retter

Tillegg ved bestilling av  Tapas
Bestilles minst 1 dag i forveien.
Minimumsbestilling til 10 personer.

  • Serranoskinke m/parmesan70,-

~ 30g per person

  • Queso Manchego61,-

~ 40g per person

  • Foccaccia m/aïoli50,-

~ 1 stk per person

  • Gresk salat36,-
  • Tomatsalat45,-
  • Eget valg55,- / 49,-

pr. stk.

Snitter

Bestilles minst 1 dag i forveien.
Minimumsbestilling til 10 personer.

  • 5 snitter260,- / 245,-

Røkt ørret, reker, roastbiff, karbonade og kalkunfilet.

  • Smørbrødfra 85,-
  • Minnesamværfra 335,-

Oppdekning av bord med duk, blomster, servietter, glass, kopper og kakesett. 4 snitter, 1 porsjon kake og kaffe per person.

  • Rundstykkerfra 39,-
  • Lunsjtallerken 1210,- / 196,-

Roastbeef, røkt ørret, eggerøre, salat, potetsalat, kalkunfilet, brød og smør

  • Lunsjtallerken 2225,- / 210,-

Serranoskinke, røkt ørret, reker, eggerøre kalkunfilet, salat, waldorfsalat, brød og smør

  • Spesielle anledninger225,- / 210,-

Ønsker dere spesielle retter kan det ordnes på en hvilken som helst ukedag. Gi oss bare litt tid til å skaffe råvarer og kalkulere en fornuftig pris til dere.

Catering-48
Catering-36

Forretter

Bestilles minst 1 dag i forveien.
Minimumsbestilling til 10 personer.

Priser: Redningen / Take-away

  • Jordskokksuppe110,-
  • Rekecocktail99,-

m/brød

  • Gravlaks96,-

m/sennepssaus

  • Røkt ørretpaté86,-

m/basilikumsaus

  • Argentinske villreker195,-

m/asparges, ruccula og pinjekjerner

  • Serranoskinke135,-

m/melon

  • Kamskjell195,-

m/asparges, ruccula og pinjekjerner

Hovedretter

Bestilles minst 1 dag i forveien.
Minimumsbestilling til 10 personer.

Priser: Take-away

 

  • Skinkestek295,-
  • Kalvestek315,-
  • Lammestek305,-
  • Marinert kalkunfilet285,-
  • Rundstykkerfra 39,-
  • Reinsdyrstek340,-
  • Helstekt svinefilet320,-
  • Andebryst385,-
  • Helstekt okse indrefilet440,-
  • Hjortefilet410,-
  • Biff stroganoff285,-

m/ris eller poteter salat, brød og smør (2 ganger servering)

  • Viltgryte320,-

m/ris eller poteter (2 ganger servering)

  • Salt kjøtt erter og flesk295,-

(2 ganger servering)

Catering-35
Catering-33

Dessert

Priser: Take-away

  • Karamellpudding109,- / 102,-

m/krem og karamellsaus

  • Panna cotta120,-

m/bærcoulis

  • Sjokoladefondant m/vaniljeis128,-

m/bærcoulis

  • Crème Brûlée128,-

m/bærcoulis

  • Vaniljeis126,-

m/krem, bjørnebær og eggelikør

Festmeny

A la carte

 

 

  • Argentinske villreker + Andebryst560,-

m/grønnsaker, stekte poteter og sjysaus
Panna cotta m/bærcoulis

  • Røkelakspaté + Helstekt okse indrefilet595,-

m/valgfri saus, sesongens grønnsaker og stekte poteter
Sjokoladefondant m/vaniljeis

  • Melon + serranoskinke + Helstekt svin indrefilet555,-

m/soppsaus, sesongens grønnsaker og amandinepoteter
Crème Brûlée

  • Jordskokksuppe + Helstekt hjort indrefilet560,-

m/sesongens grønnsaker, fløtesaus og stekte poteter
Panna cotta m/bærcoulis

Pavarotti menu

Kokkens Utvalgte

Gjestefavoritter

Disse rettene er håndplukket av vår kjøkkensjef og er elsket av våre gjester. Hver rett er laget med nøye utvalgte ingredienser for en uforglemmelig smaksopplevelse.

Pavarotti beef burger
  • BEEF burger245,-
Serveres med ost, bacon, syltet agurk, salat, syltet løk, tomat, coleslaw og aioli (Hvete, egg, laktose, sulfitt, sennep)
Pavarotti menu - Scampi med asparges
  • Scampi med asparges215,-
Serveres med granateplevinaigrette og gulrotkrem (skaldyr, pinnekjerner, sulfitt)
Pavarotti menu - ribbs
  • Spareribs 250gr/500gr299,-/499,-
Serveres med coleslaw, maiskolbe og stekte poteter (Selleri, melk, egg)