CATERING

Catering & selskapsmeny

Bestillingsfrister

Vi setter pris på å motta din bestilling på forhånd, slik at vi kan imøtekomme dine behov. Hvis du ønsker å snakke med noen om bestillingen din, vennligst ring oss om morgenen.




    tapas2

    Tapas

    Bestilles minst 1 dag i forveien.
    Minimumsbestilling til 10 personer.

    • Tapas 1365,-

    Villreker m/chilisaus, bacondadler, fylte oliven, tortillalefse m/ørret og snøfrisk, kjøttboller m/tomatsaus, kyllingvinger m/barbequesaus, potetsalat, tomatsalat, pastasalat m/pesto, grønn salat, focaccia m/aïoli

    • Tapas 2399,-

    Villreker m/chilisaus, bacondadler, spareribs m/barbequesaus, tomatsalat, grønn salat, pastasalat m/pesto, serranoskinke, Queso Manchego, kyllingvinger m/barbequesaus, saltkokte poteter, kjøttboller m/tomatsaus, focaccia m/aïoli

    Varme retter

    Tillegg ved bestilling av  Tapas
    Bestilles minst 1 dag i forveien.
    Minimumsbestilling til 10 personer.

    • Scampi i hvitløkssmør55,-

    ~ 3 stk per person

    • Løkringer m/chilisaus35,-

    ~ 3 stk per person

    • Spanske kjøttboller m/tomatsaus45,-

    ~ 3 stk per person

    • Kyllingvinger40,-

    ~ 3-4 stk per person

    • Asparges m/serranoskinke40,-

    ~ 2 stk per person

    • Rosmarinstekte poteter35,-

    ~ 100g per person

    • Spareribs m/barbequesaus45,-

    ~ 50g per person

    Meny-04
    Catering-23

    Kalde retter

    Tillegg ved bestilling av  Tapas
    Bestilles minst 1 dag i forveien.
    Minimumsbestilling til 10 personer.

    • Serranoskinke m/parmesan70,-

    ~ 30g per person

    • Queso Manchego61,-

    ~ 40g per person

    • Foccaccia m/aïoli50,-

    ~ 1 stk per person

    • Gresk salat36,-
    • Tomatsalat45,-
    • Eget valg55,- / 49,-

    pr. stk.

    Snitter

    Bestilles minst 1 dag i forveien.
    Minimumsbestilling til 10 personer.

    • 5 snitter260,- / 245,-

    Røkt ørret, reker, roastbiff, karbonade og kalkunfilet.

    • Smørbrødfra 85,-
    • Minnesamværfra 335,-

    Oppdekning av bord med duk, blomster, servietter, glass, kopper og kakesett. 4 snitter, 1 porsjon kake og kaffe per person.

    • Rundstykkerfra 39,-
    • Lunsjtallerken 1210,- / 196,-

    Roastbeef, røkt ørret, eggerøre, salat, potetsalat, kalkunfilet, brød og smør

    • Lunsjtallerken 2225,- / 210,-

    Serranoskinke, røkt ørret, reker, eggerøre kalkunfilet, salat, waldorfsalat, brød og smør

    • Spesielle anledninger225,- / 210,-

    Ønsker dere spesielle retter kan det ordnes på en hvilken som helst ukedag. Gi oss bare litt tid til å skaffe råvarer og kalkulere en fornuftig pris til dere.

    Catering-48
    Catering-36

    Forretter

    Bestilles minst 1 dag i forveien.
    Minimumsbestilling til 10 personer.

    Priser: Redningen / Take-away

    • Jordskokksuppe110,-
    • Rekecocktail99,-

    m/brød

    • Gravlaks96,-

    m/sennepssaus

    • Røkt ørretpaté86,-

    m/basilikumsaus

    • Argentinske villreker195,-

    m/asparges, ruccula og pinjekjerner

    • Serranoskinke135,-

    m/melon

    • Kamskjell195,-

    m/asparges, ruccula og pinjekjerner

    Hovedretter

    Bestilles minst 1 dag i forveien.
    Minimumsbestilling til 10 personer.

    Priser: Take-away

     

    • Skinkestek295,-
    • Kalvestek315,-
    • Lammestek305,-
    • Marinert kalkunfilet285,-
    • Rundstykkerfra 39,-
    • Reinsdyrstek340,-
    • Helstekt svinefilet320,-
    • Andebryst385,-
    • Helstekt okse indrefilet440,-
    • Hjortefilet410,-
    • Biff stroganoff285,-

    m/ris eller poteter salat, brød og smør (2 ganger servering)

    • Viltgryte320,-

    m/ris eller poteter (2 ganger servering)

    • Salt kjøtt erter og flesk295,-

    (2 ganger servering)

    Catering-35
    Catering-33

    Dessert

    Priser: Take-away

    • Karamellpudding109,- / 102,-

    m/krem og karamellsaus

    • Panna cotta120,-

    m/bærcoulis

    • Sjokoladefondant m/vaniljeis128,-

    m/bærcoulis

    • Crème Brûlée128,-

    m/bærcoulis

    • Vaniljeis126,-

    m/krem, bjørnebær og eggelikør

    Festmeny

    A la carte

     

     

    • Argentinske villreker + Andebryst560,-

    m/grønnsaker, stekte poteter og sjysaus
    Panna cotta m/bærcoulis

    • Røkelakspaté + Helstekt okse indrefilet595,-

    m/valgfri saus, sesongens grønnsaker og stekte poteter
    Sjokoladefondant m/vaniljeis

    • Melon + serranoskinke + Helstekt svin indrefilet555,-

    m/soppsaus, sesongens grønnsaker og amandinepoteter
    Crème Brûlée

    • Jordskokksuppe + Helstekt hjort indrefilet560,-

    m/sesongens grønnsaker, fløtesaus og stekte poteter
    Panna cotta m/bærcoulis

    Pavarotti menu

    Juleselskap

    Oppdekking med duk
    30,- pr pers

    • Juletallerken349,-/399,-

    liten/stor

    • Ribbetallerken399,-
    • Pinnekjøtttallerken429,-
    • Lutefisktallerken439.-
    • Julemeny499,-/549,-

    Liten/stor juletallerken, dessert, kaffe

    julemeny

    Kokkens Utvalgte

    Gjestefavoritter

    Disse rettene er håndplukket av vår kjøkkensjef og er elsket av våre gjester. Hver rett er laget med nøye utvalgte ingredienser for en uforglemmelig smaksopplevelse.

    Pavarotti beef burger
    • BEEF burger245,-
    Serveres med ost, bacon, syltet agurk, salat, syltet løk, tomat, coleslaw og aioli (Hvete, egg, laktose, sulfitt, sennep)
    Pavarotti menu - Scampi med asparges
    • Scampi med asparges215,-
    Serveres med granateplevinaigrette og gulrotkrem (skaldyr, pinnekjerner, sulfitt)
    Pavarotti menu - ribbs
    • Spareribs 250gr/500gr299,-/499,-
    Serveres med coleslaw, maiskolbe og stekte poteter (Selleri, melk, egg)